Uus toiduteaduse huviring alates 5.märtsist!

Uuel aastal uue hooga!

Nii on täienenud ka huvikooli read uute juhendajate ja ringidega.

Juba 5.märtsil, teisipäeval kell 16:30-18:00 alustab uus 7.-9.klassi õpilastele mõeldud TOIDUTEADUSE huviring, kus igapäevane toidutegemine seletatakse lahti füüsikas, keemias ja bioloogias tuntud mõistete ja protsessidega.

Kui oled huvitatud kokkamisest, küpsetamisest või meeldib sulle avastada toidu salapärast maailma ning soovid teada, miks vahukoor vahtu läheb või miks muna mõnikord panni külge kinni jääb, siis pane ennast julgelt uute huviringi kirja!

Huviringis tutvutakse järgmiste teemadega:

  • jäätis ja soojusülekanne
  • hüdrofoobsus ja lahtised šokolaadipirukad
  • neutralisatsioonireaktsioon ja muffinid
  • besee ja valgustruktuur
  • maitsevõi ja rasvad
  • jne

Huviringi registreerumise täpsem info

Huviringi kirjeldus

  • Huviringi tegevuste kohta oskab täpsemat infot anda ringijuhendaja Triinu Vaher triinu.vaher2@gmail.com
  • Registreerimise ja muude korralduslike küsimuste puhul pöördu õppejuht Pille-Riini Pärnsalu poole pilleriin.parnsalu@tartuloodusmaja.ee või +372 5625 3402