Sel suvel saab loodusmajas lahendada avastusrada “Pungast puuni, käbist kännuni” 01.06-01.09.2021

Sel suvel on Tartu loodusmajas väikestele külastajatele avatud puude teemaline avastusterada “Pungast puuni, käbist kännuni”, mis pakub kohalike ja eksootiliste puude kohta avastamisrõõmu, tarkuseteri ja mängulusti. Kokku on rajal 11 puude teemalist ülesannet eri kohtades loodusmajas sees ning pargialal. Mängija saab igast punktist vihje, kus asub järgmine ülesandepunkt. Puude rajale saab kaasa lahendusvihiku, kuhu saab märkida oma vastused ja kust leiab lisanuputamist, mida saab teha omale sobival ajal ja kohas.

Avastusrada “Pungast puuni, käbist kännuni” sobib vanuse poolest kooliõpilastele iseseisvaks lahendamiseks või väiksematele (kes veel lugeda ei oska) lahendamiseks koos lapsevanemaga.

Lisaks avastusrajale saab saalis nautida illustratsioonide näitust “Puud”, kus on väljas samanimelisest raamatust tuntud Poola kunstniku Piotr Socha illustratsioonid ja kirjaniku Wojciech Grajkowski tekstid.

Avastusrada saab lahendada koos loodusmaja piletiga 2€/3€/10€ ja on avatud loodusmaja lahtiolekuaegadel T-R 10-18, L 11-16.

 

puude rada