Tartu loodusmaja Tartu Hansapäevadel 20.07.2019

Kätte on jõudmas igasuvine suursündmus – Tartu Hansapäevad! Ka Tartu loodusmaja mobiilne infopunkt ootab kõiki vanu ja uusi sõpru sel puhul töötubades ja mängudes osalema.

Tartu loodusmaja rohelise telgi leiate sellel aastal 20. juulil Lastelinnast, mis seekord on end üles seadnud Emajõe vasakul kaldal ehk Atlantise maja läheduses. Loodusmaja telgis toimub paberi taaskasutuse töötuba, mille käigus valmib vahva ralliussike. Tutvustamaks Tartu loodusmaja sellesuvist harivat putukanäitust, on mitmed tegevused suunatud just putukatele ja nende elurikkusele. Huvilised saavad vaadata maailma läbi putuka silmade ning sooritada osavust nõudvaid ülesandeid põneval takistusrajal. Kui ilm soosib, siis on kohal ka loodusmaja loomatoas elavad eksootilised sisiprussakad ja raagritsikad.
Loodusmaja töötajad jagavad kasulikku infot jäätmete sorteerimise kohta ning teadmiste kinnitamiseks saavad soovijad ka ise sorteerimise läbi teha.

Lasteala programmi tegevused toimuvad kell 11.45 – 18.00. Rohkem infot toimuvate ürituste kohta leiad Tartu Hansapäevade kodulehelt.

 

Tartu loodusmaja mobiilse infopunkti tegevuste kohta saad lugeda meie kodulehelt. Tegevusi toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. 

Keskkonnainvesteeringute Keskus

Tartu loodusmaja