Kas moorapallid on palli nimetust väärt?

Pallina mõistame tavaliselt kerakujulist objekti, kuid kas moorapall on kerakujuline? On vaid üks viis teada saada.

Vaja läheb:
½ pakki võid või margariini
½ klaasi suhkrut
2 supilusikatäit kakaod
1 pakk (200 g) küpsiseid
1‒2 teelusikatäit piima või koort.

Valmistamine: Sulata või/margariin keedunõus. Purusta küpsised taignarulliga peeneks. Sega suhkur, kakao ja küpsisepuru sulavõiga hästi läbi. Kui segu on liiga kuiv, siis lisa natuke piima või koort. Võta teelusikaga pallid ja veereta käte vahel ümmarguseks. Selleks et pallid käte külge kinni ei jääks, võta pihku kuiva küpsisepuru või hakitud pähkleid. Hoia külmas.

Järeldused seoses küsimusega võite ise teha.

Head maiustamist!