Kingikampaania “Iga tegu jätab jälje”

Tartu loodusmaja heateopuu

Tartu loodusmajas alustatakse pühadeaegse heateopuu kingikampaaniaga “Iga tegu jätab jälje”, et tänada meie loomatoas elavaid loomi nende rolli eest laste õpetamisel ja külastajate rõõmustamisel. Kampaania raames kokku kogutud tulu annetatakse loodusmajas elavate loomade toidu- ja ravikulude katteks. Kingitusi on võimalik valida kohapeal loodusmaja fuajees asuvalt puult või sellel lehel interaktiivse heateopuu kaudu. 

Loodusmajas asuva päris jõulupuu pealt leiab kingisummad vahemikus 1-20 eurot ning ehte eest infolauda tasudes saab seeläbi teha valitud loomale jõulukingituse. Näiteks saab heateokampaanias osaleja aidata katta tuvide toidulauda, tasuda roti ravikulusid või hankida tšintšiljadele vannitarbeid. Loodusmaja loomatoas ja talveaias elab üle 20 liigi, kes on erinevatel põhjustel meieni jõudnud ja kellel on nüüd oluline roll lastele loodushariduse andmises.  Kõik loodusmajas kohapeal ehte valinud heateotegijad saavad võimaluse külastada loodusmaja talveaeda ning eelneval kokkuleppel ka loomatuba, et enda kingisaajaid isiklikult tervitada.

Oma annetuse saab teha ka pangaülekandega ning kingisoovidega tutvumiseks ei pea ilmtingimata loodusmajja kohale tulema. Ülekandega annetades valid ise endale sobiva summa ja soovi korral võib kirja võib panna ka enda lemmiku loomatoa elaniku, kellele annetus minna võiks. Kingikampaania “Iga tegu jätab jälje” kestab kuni 2021.a jaanuari lõpuni ja annetajate tehtud kingitused jõuavad loomadeni terve järgneva aasta jooksul.

Loomatoa elanike kingisoovidega tutvumiseks liigu hiirega alloleval pildil ning kliki kuuse küljes olevatel ehetel ⇓

***

Lisaks ootame kõiki liituma meie virtuaalse üritusega Facebookis, kuhu jagame ainult rõõmsaid sõnumeid ja postitusi ning lugusid meie loomadest. Tutvustame kogu detsembri ja jaanuari vältel selle Facebooki ürituse all meie loomatoa karvaseid, sulelisi ja vesiseid elanikke – milliste nimede ja iseloomude, isude ja eelistustega nad on ning millest nende väikesed hinged jõuludel unistavad. Tule liitu ja ela kaasa! 

***

Kingikampaania raames tehtud annetusi ootame SA Tartu Keskkonnahariduse Keskuse (Tartu loodusmaja) arveldusarvele:

SA Tartu Keskkonnahariduse Keskus
SwedBank EE502200221019407978
Märksõna: heateopuu + soovi korral täpsustus (nt lindudele, närilistele)

Kingikampaania “Iga tegu jätab jälje” kestab kuni 2021.a jaanuari lõpuni.

Rohkem infot kampaania kohta >>

 


 


 

Lisainfo:
Eelika Laane-Hannus
Tartu loodusmaja sündmuste koordinaator/ Huvikooli juhendaja
55622798
eelikalaane@gmail.com