Kevadroheline kokanduskoolitus 13.05.2017 kl 10-15.30

Teema: koolituse põhiliseks teemaks on tärkavad umbrohud, ürdid ning õied, mida toidus on võimalik kasutada.

Koolitaja: Kadri Kalle

Sisu: Keskendutakse kevadistele kergematele roogadele ja kastmele ning tehakse ka midagi magusat, mida lilledega kaunistada. Võetakse läbi peamised toiduvalmistamise põhitõed, keskendutakse sellele, kuidas lihtsate võtetega maitsvaid toite valmistada.

Koolituse maht: 5,5 akadeemilist tundi. 

Koolituse maksumus: 40 €
Kohtade arv on piiratud! Registreeruda saab kuni 9.05.2017 SIIN!

Teeviit looduse juurde: toitu vaadatakse säästva arengu vaatenurgast, kuidas oma toiduvalikute kaudu olla maailma suhtes sõbralikum. Räägitakse ka taimetoidust, kuid mitte ainult.