Teadus toidus

(ENGLISH DESCRIPTION BELOW)

***
Öeldakse, et söömine on ainus töö, mis toidab. Aga kuidas valmib söök? Oled ehk mõelnud, miks on vaja muffinitaignale lisada küpsetuspulbrit? Kuidas saab piimast juust ja jogurt?

"Teadus toidus" huviring võtab vaatluse alla toidu, selle valmistamise ning protsessid, mis toimuvad toidu valmistamise käigus. Kuigi huviring hõlmab ka toidu valmistamist, ei tähenda see retseptiraamatust näpuga järje ajamist. Pigem avastame toidu valmistamise käigus, miks ja kuidas...

Huviring läheneb toidutootmisele maast madalast: linna-aiaduse võimalustest kuni toodete turundamise ja müümiseni välja.

Huviring läheneb toidutootmisele maast madalast: linna-aiaduse võimalustest
kuni toodete turundamise ja müümiseni välja.

Huviringi toimumisaeg: kolmapäeviti kell 16.00-18.15.


Huviringi juhendaja: Tormi Kotkas
telefon: 55627661
e-mail: tormikotkas@gmail.com 

Ringi saab registreeruda siin:
http://www.tartuloodusmaja.ee/ET/loodusmaja/huviringidesse-registreerumine/

*****

„Science in food“

Have you ever wondered, why there is a need to use baking powder when
making muffins? Or how milk becomes yoghurt or kefir or cheese? These are
some of the questions „Science in food“ program deals with, in a hands on
 and in an investigative way.

„Science in food“ is an afterschool program meant for students who are
interested in science and would like to apply their knowledge and skills
into cooking. This program is suitable for 7th- 12th grade students.

The class takes place once a week on Wednesday at 16.00-18.15.

The class is taught by Tormi Kotkas, e-mail: tormikotkas@gmail.com

Registration form: http://www.tartuloodusmaja.ee/ET/loodusmaja/huviringidesse-registreerumine/